23/02/2016. 4η Πανθεσσαλική Εκπαιδευτική Συνάντηση Κλινικής Ενδοκρινολογίας & Μεταβολικών Νόσων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 5 & 6 03/2016, Hotel Larissa Imperial
4η Πανθεσσαλική Εκπαιδευτική Συνάντηση που διοργανώνει η Κλινική Ενδοκρινολογίας και Μεταβολικών Νόσων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις 5 και 6 Μαρτίου 2016, στο Hotel Larissa Imperial, με θέμα : «Nεώτερες Εξελίξεις στην Ενδοκρινολογία, στο Μεταβολισμό και στο Σακχαρώδη Διαβήτη»
Η διημερίδα φιλοδοξεί να καλύψει τα πιο σημαντικά νέα κλινικά δεδομένα για τις ενδοκρινοπάθειες και το σακχαρώδη διαβήτη και τις επιπλοκές του, με εισηγήσεις, και διαδραστικές συζητήσεις.
Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, ειδική νοσηλευτική συνεδρία καθώς και εκδήλωση για ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε γιατρούς και νοσηλευτές, όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπεία και φροντίδα των ασθενών με ενδοκρινοπάθειες και σακχαρώδη διαβήτη και ελπίζουμε ότι θα συμβάλει στην καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του.
Δείτε το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου.