Please wait

Συνέδρια - Γεγονότα

Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησιας

19/03/2026. 3ο Εαρινό Σχολείο Περιγεννητικής Ιατρικής  στις 22-24/05/2026  στη Χερσόνησος - Κρήτη.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του 3ου Εαρινού Σχολείου Περιγεννητικής Ιατρικής  που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, 22-24/05/2026 στο ξενοδοχείο Hersonissos Maris.

Το σχολείο διοργανώνεται από την Α΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής. Απευθύνεται σε όσους εξειδικεύονται στον τομέα της περιγεννητικής ιατρικής, αλλά και σε όσους έχουν γενικότερο ενδιαφέρον και επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους σε αυτόν τον τομέα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει για τους ειδικευόμενους ιατρούς (μαιευτήρες-γυναικολόγους και παιδιάτρους) και τις μαίες, οι οποίοι θα μπορέσουν εμβαθύνουν στα θέματα που θα συζητηθούν και να υποβάλλουν τις απορίες τους σε διακεκριμένους ομιλητές που θα τα αναπτύξουν.

Στο σεμινάριο θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε ελεύθερα τις απόψεις μας, να αντιπαρατεθούμε σε πολλά, αλλά πάντα μέσα από τον επιστημονικό διάλογο να καταλήξουμε σε συμπεράσματα χρήσιμα στην καθημερινή άσκηση της κλινικής πράξης

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα της Επιστημονικής Εκδήλωσης
Πατήστε εδώ για την Εγγραφή σας
Πατήστε εδώ για την Υποβολή Εργασιών