Please wait

Συνέδρια - Γεγονότα

Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησιας

29/09/2025. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ / 6η Υβριδική ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ με τίτλο: ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ και οι Σύγχρονες Προκλήσεις στην Κλινική Διαχείριση 05-07 Δεκεμβρίου 2025 / Ξενοδοχείο Royal Olympic - PANORAMA  Hall.

Πρόσκληση Συμμετοχής στο:Πανελλήνιο Συνέδριο 6η Επιστημονική Υβριδική Εκδήλωση με τίτλο: ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ και οι Σύγχρονες Προκλήσεις στην Κλινική Διαχείριση.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε  στο Πανελλήνιο Συνέδριο - 6η Επιστημονική Υβριδική Εκδήλωση το οποίο διοργανώνει η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία –Ίαση-Στήριξη)  και θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου 2025 στην Αθήνα, στο  Ξενοδοχείο Royal Olympic - αίθουσα Panorama.

Οι ομιλητές μας,  Έλληνες και Ξένοι διαθέτουν υψηλό επίπεδο γνώσης και εμπειρίας στο αντικείμενο που θα αναπτύξουν καθώς και οι  πρόεδροι  και σχολιαστές των συνεδριών των οποίων η παρουσία και η γνώση θα εμπλουτίσει επιστημονικά την κάθε συνεδρία.
Σας ευχαριστούμε  και αυτή την χρονιά για την ενεργό συμμετοχή σας στο Συνέδριο μας.

Προθεσμία Υποβολής Εργασιών: 20 Οκτωβρίου 2025.
Online Registration https://registration.letscongress.eu/newpnr/2165