Please wait

Συνέδρια - Γεγονότα

Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησιας

10/03/2025. (Αλλαγή ώρας έναρξης - 15.30) - Eπιστημονική εκδήλωση με τίτλο «Current concepts on the management of wrist disorders - Σύγχρονες απόψεις για την αντιμετώπιση των παθήσεων του καρπού» (Βιόπολις, Λάρισα)

Η επιστημονική εκδήλωση με τίτλο «Current concepts on the management of wrist disorders - Σύγχρονες απόψεις για την αντιμετώπιση των παθήσεων του καρπού», θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής, στη Βιόπολη της Λάρισας, τη  Δευτέρα  17 Μαρτίου 2025 και ώρα 15.30-19.30, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Καθηγητή Joris Duerinckx στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

O Καθηγητής Duerinckx, Department of Rehabilitation Sciences, Hasselt University, Orthopaedic and Hand Surgeon, ZOL Hospital, Genk, Belgium, είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και ευρέως γνωστός για τις μελέτες του και τη συνεισφορά του στη χειρουργική της πηχεοκαρπικής και του καρπού, και ιδιαίτερα της βασικής άρθρωσης του αντίχειρα. Επίσης, είναι αναγνωρισμένο μέλος όλων των διεθνών εταιρειών της χειρουργικής χεριού.

Οι διαλέξεις της επιστημονικής εκδήλωσης παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους γιατρούς της Ορθοπαιδικής, Γενικής Ιατρικής, Φυσικοθεραπευτές, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες της υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα των αθλούμενων και όχι μόνο. Θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά από τον επισκέπτη καθηγητή και στα ελληνικά με αγγλικές διαφάνειες από τα στελέχη της κλινικής μας.

* Αφίσα εκδήλωσης
* Πρόγραμμα εκδήλωσης

Η  είσοδος είναι ελεύθερη.