Please wait

Συνέδρια - Γεγονότα

Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησιας

29/07/2021. 5η Πανελλήνια Επιστημονική Συνάντηση Μεταβολισμός & Παθολογία / 17 - 19 Σεπτεμβρίου 2021 /  ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Η Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού που αποτελεί έναν φορέα μελέτης και έρευνας για την παχυσαρκία, τον σακχαρώδη διαβήτη, τα χρόνια νοσήματα, την καχεξία και το οξειδωτικό stress διοργανώνει την 5η Πανελλήνια Επιστημονική Συνάντηση της στο Grecotel Filoxenia Hotel στην πανέμορφη Καλαμάτα, 17-19 Σεπτεμβρίου 2021.

Επιστημονικά υπεύθυνος είναι ο κος Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας - Διαβήτη Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς».
Οι εισηγήσεις που θα παρουσιαστούν αφορούν στις ειδικότητες: Παθολογία, Καρδιολογία, Διαβήτης, Αναπνευστικό, Λοιμώξεις και Ανοσοανεπάρκεια.

Με τη βεβαιότητα ότι θα στηρίξετε και φέτος 5η χρονιά διοργάνωσης – ετούτη την εκδήλωση,  σας αποστέλλουμε τη λίστα με τους Ομιλητές – Προέδρους του Συνεδρίου.

Πατήστε ΕΔΩ για την Εγγραφή σας
Πατήστε ΕΔΩ για το Ευρετήριο