21/12/2021. Aνακοίνωση για την επίθεση στην Πρόεδρο του Ι.Σ. Πατρών
Βόλος, 21/12/2021
Αρ. Πρωτ.: 001437
Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας καταδικάζει κατηγορηματικά την επίθεση που δέχθηκε η Α΄ αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών από ομάδα αντιεμβολιαστών.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην συνάδελφό μας για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια εναντίον της, αποτέλεσμα της διαρκούς μάχης που δίνει υπέρ του εμβολιασμού και της θωράκισης της Δημόσιας Υγείας.
Καταγγέλλουμε τα αντικοινωνικά άτομα που της επιτέθηκαν, τα οποία πρέπει να απομονωθούν και τιμωρηθούν αυστηρά το ταχύτερο από την Δικαιοσύνη.
Καλούμε την Κυβέρνηση να καταγγείλει αυτές τις ενέργειες και να λάβει άμεσα τις αρμόζουσες αποφάσεις αυστηροποίησης των ποινών για αντίστοιχες περιπτώσεις βιαιοπραγιών εναντίον ιατρών που μάχονται αυτήν την περίοδο εναντίον των σκοταδιστών του αντιεμβολιαστικού μετώπου.
Ο Πρόεδρος |
Ο Γεν. Γραμματέας |
Ευθύμιος Τσάμης |
Αντώνιος Καρζής |