Please wait

Ανακοινώσεις Π.Ι.Σ., Ιατρικών Συλλόγων και άλλων φορέων

Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησιας
 

08/11/2023. Χορήγηση Αιγίδας του Υπουργείου Υγείας στην Επιστημονική Διημερίδα με θέμα: «Προτυποποίηση και Ψηφιοποίηση στην Αποστείρωση.... που διοργανώνεται από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών  ΛΑΪΚΟ

Τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, η Ημερίδα με θέμα : « Προτυποποίηση και Ψηφιοποίηση στην Αποστείρωση στη μάχη κατά των λοιμώξεων. Κρίση ? Καιρός για Διάκριση », η οποία διοργανώνεται από το « Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΛΑΪΚΟ » .

Η εν λόγω Ημερίδα , θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2023 στο Αμφιθέατρο «Φ.ΦΕΣΣΑΣ» στον 1ο όροφο του κεντρικού κτιρίου Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ» , Αγ. Θωμά 17, Γουδί, Τ.Κ. 115 27.

Σκοπός της εν λόγω Ημερίδας είναι η ενημέρωση του κοινού για το σύγχρονο νομικό πλαίσιο, τα πρότυπα και τις νόρμες που διέπουν το χώρο της Αποσρείρωσης. Βλέποντας όλο το φάσμα του «Κύκλου της Αποστείρωσης» από την αρχή προτείνεται βελτίωση των διαδικασιών, με σκοπό την συντονισμένη, ομοιόμορφη και ποιοτική παροχή υπηρεσιών των Τμημάτων της Αποστείρωσης.

Δείτε εδώ το Έγγραφο του Υπουργείου Υγείας